ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το Καλάθι Μου

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Ο επισκέπτης χρησιμοποιεί την ηλεκτρονική σελίδα www.bazzoo.gr με την προϋπόθεση την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήση. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχειd το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της www.bazzoo.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.
1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
 
H ιστοσελίδα www.bazzoo.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Μαργαρίτης Δραμπίδης (ΑΦΜ 112884772, ΔΟΥ Β' Περιστερίου). Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται Παπαρηγοπούλου 1, Περιστέρι ΤΚ 12132. Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του Internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.
 
2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
 
Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα
 
 O σχεδιασμός της ιστοσελίδας, τα γραφικά και τα κείμενα υπόκεινται στα πνευματικά δικαιώματα της εταιρείας Δραμπίδης Μαργαρίτης.
 
3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 
Στην δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να δείτε πως χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας. Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της www.bazzoo.gr  από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία τους με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.
 
4.ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;
 
Προκειμένου να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας Δραμπίδης Μαργαρίτης και να υλοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία του πελάτη. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).
 
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ/ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;
 
Η εταιρεία μας επεξεργάζεται τα δεδομένα τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την ολοκλήρωση της παραγγελίας που δόθηκε από τον πελάτη και σε καμία περίπτωση δεν θα αποκαλυφθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.
Τα στοιχεία της προσωπικής πιστωτικής σας κάρτα καταχωρούνται απ’ ευθείας στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και η εταιρεία μας δεν διατηρεί ούτε γνωρίζει κανένα από τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
 
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
 
Το www.bazzoo.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (1) την αποστολή της παραγγελίας στο χώρο σας, (2) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε  περίπτωση, (3) ειδικές προσφορές του www.bazzoo.gr, (4) προσφορές και νέα της εταιρείας (5) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το www.bazzoo.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bazzoo.gr.
 
Η εκ μέρους σας καταχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συμφωνείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του bazzoo για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το  www.bazzoo.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συνεργάτες της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση το www.bazzoo.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς την δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεγεί online χωρίς την εκ μέρους σας συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).
 
5. ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΕΙΔΗ – ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 
Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα προς πώληση, τα χαρακτηριστικά τους και οι τιμές τους, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.bazzoo.gr και είναι προσβάσιμα σε όλους.

 

Το www.bazzoo.gr εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με την διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την διαθεσιμότητά τους.
 
To www.bazzoo.gr προσπαθεί καθημερινά για να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για κάθε προϊόν ξεχωριστά (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές, κτλ.). Ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας προτείναμε πριν την ολοκλήρωση της αγοράς σας, να προβείτε σε  επικοινωνία με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρείας μας σε περίπτωση που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών.
 
Στις τιμές που αναγράφονται  κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bazzoo.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.
 
6. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
 
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003).
 
Ο χρήστης έχει δικαίωμα πραγματοποιήσει παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νόμιμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

 

Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής/επιστροφής του/των προϊόντος/ων με άλλο μέγεθος, χρώμα ή άλλο προϊόν, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εσάς, εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ.
 
7. ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ 
 
Σε περίπτωση λόγου ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να ολοκληρώσουμε την παράδοση της παραγγελίας σας, το www.bazzoo.gr δεν φέρει καμία άλλη ευθύνη πέραν της δικής του υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.
 
Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώσετε ότι παραγγελία σας είναι ελλείπεις ή έχει γίνει κάποιο λάθος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις  αναγκαίες λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
 
Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.bazzoo.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία έχει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή χρειαστεί.
 
Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο του www.bazzoo.gr. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας.
 
8. ΚΟΥΠΟΝΙΑ 
 
Κάθε μορφή εκπτωτικού κουπονιού ισχύει μόνο για μη εκπτωτικά προϊόντα

Τά εκπτωτικά κουπόνια που αποστέλονται κατά την εγγραφή στο newsletter ισχύουν 
μόνο για μη εκπτωτικά προϊόντα, έχουν διάρκεια ενός μήνα και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδιαστικά με καμία τρέχουσα προσφορά.
 
9. ΔΩΡΑ
Ο πελάτης υποχρεούται να προσθέσει στο καλάθι το δώρο που δικαιούται, σε διαφορετική περίπτωση  η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη. Σε περίπτωση που δείτε οτι δεν έχει συμπεριληφθεί το δώρο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας καλέστε μας στο 210 5726693 πρότου ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας σας για να σας βοηθήσουμε.
 
10. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 3kg

Για παραγγελίες άνω των 3kg προηγείται τηλεφωνική επιβεβαίωση. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον πελάτη το site διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε ακύρωση της παραγγελίας.  

Για παραγγελίες άνω των 3 kg που έχει επιλεχθεί η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής θα πρέπει να προηγηθεί κατάθεση προκαταβολής 20% του συνόλου της παραγγελίας.

    
 

 11. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 1 + 1 

Η προσφορά 1+1 ισχύει για την αγορά οποιωνδήποτε δύο αντικειμένων από επιλεγμένες κατηγορίες. Η έκπτωση θα εφαρμοστεί στο αντικείμενο με τη χαμηλότερη αξία. Εάν ο καλάθι περιέχει μονό αριθμό αντικειμένων, τότε το αντικείμενο με τη χαμηλότερη αξία θα μειωθεί αυτόματα από το συνολικό κόστος της αγοράς. Αυτή η προσφορά δεν ισχύει σε συνδυασμό με οποιεσδήποτε άλλες προωθητικές ενέργειες ή έκπτωσης.

Επιτρέπεται η τροποποίηση ή η ακύρωση αυτής της προσφοράς ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Αυτή η προσφορά υπόκειται στη διαθεσιμότητα και μπορεί να διακοπεί ανά πάσα στιγμή. Όλες οι αγορές που πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας αυτήν την προσφορά υπόκεινται στην κανονική πολιτική επιστροφής μας.